vrijdag 18 juni 2010

Impressies Johannesburg - Soweto

At the Hector Pieterson monument

Soweto

Mandela bridge

4 opmerkingen:

  1. Lieve Gerard,

    Gisteren contact met je gehad via SMS. Blij weer even een teken van leven van je te horen. Zit jij daar in het stadion en moet je vanuit Nederland horen hoeveel punten de andere partij heeft. Ik hoor net voor de radio dat gisteravond de uitzending is bekeken door 8,5 miljoen mensen (Nederland-Kameroen).

    Gerard geniet, en het aloude recept van je moeder, denk om jezelf.

    mams

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Gerard,

    Mooi vehaal en mooie foto's! Waar ben je nu? Je laatste bericht op de blog is van 18 juni en vandaag is het de 27ste. Gaat het goed met je? Heb je veel plezier? Wij hebben vandaag de laatste uitzending. Daarna is de druk er even af. Het gaat wel mooi worden! Denk maar niet te veel aan Adres Onbekend en geniet! Maandag weer een wedstrijd van Nederland. Ook van deze moeder het advies: Pas goed op jezelf!

    Groetjes,
    Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. beste Gerard,
    Ik ben het wel een beetje met Conny eens . Wil je weblog, dan moet die ook onderhouden. Je hebt al meer beleefd, als wat er nu op de weblog staat.Maar misschien heb je het wel te druk met het reizen en indrukken van je geliefde Zuid-Afrika op te doen. Wij weten dat je nu in Durban zit en de volgende wedstrijd op maandag bijwoont.
    Ook Trijnie en Ger houden de wedstrijden in de gaten en zullen het fijn vinden als je weer thuis bent(Dit moest ik even van ze melden)
    Veel plezier en denk om jezelf.
    drukkies van pap

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Gerard,
    Gelukkig hebben we ook onze mobiele telefoon en heb je als thuisfront het voorrecht op de hoogte te worden gehouden waar je nu weer naar toe bent vertrokken. (Conny als je dit leest, tijdens de laatste uitzending van Adres Onbekend is Gerard geland in Durban). Je ziet maar weer, dat men graag op de hoogte wil worden gehouden van je belevenissen in Zuid-Afrika. We hebben de laatste uitzending van Adres Onbekend natuurlijk weer met volle aandacht voor je beluisterd en zijn dus weer op de hoogte van de laatste zoektochten van dit seizoen.
    Hoe is het daar in Durban, allemaal weer oranjesupporters? Morgen ga ik de wedstrijd Nederland-Slowakijke volgen en misschien zie ik je op het scherm, als een van de vele uitgedoste oranjesupporters.

    Warme oranjegroet van je moeder.

    BeantwoordenVerwijderen